Menu

Μυτιληναίος: Τρίτη περίοδος εκτοκισμού κοινού ομολογιακού δανείου

Σύμφωνα με τους όρους του από 27.06.2017 Κοινού Ομολογιακού Δανείου (το «ΚΟΔ») έκδοσης της Μυτιληναίος, η ημερομηνία προσδιορισμού (Record Date) των δικαιούχων τόκου του ΚΟΔ για την 3η Περίοδο Εκτοκισμού, ήτοι από 27.06.2018 έως 27.12.2018 είναι η Παρασκευή 21η Δεκεμβρίου 2018.

Διευκρινίζεται ότι, από τη Πέμπτη 20η Δεκεμβρίου 2018 (Ex coupon date) ο

...
Read more...

Επένδυση της Coca Cola για την ανακύκλωση

Η The Coca-Cola Company ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία επέκτασης δανείου με την ολλανδική εταιρεία Ioniqa Technologies, με σκοπό να διευκολυνθεί η ανάπτυξη της ιδιόκτητης τεχνολογίας της Ioniqa, για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ανακυκλώσιμου ΡΕΤ, από δύσκολα ανακυκλώσιμα απορρίμματα PET. Η συμφωνία είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να επιταχυνθεί η ανάπτυξ

...
Read more...

Τίτλοι τέλους για τη Χαλυβουργική

Ραγδαίες και αρνητικές είναι οι εξελίξεις για τη Χαλυβουργική, συμφερόντων Αγγελόπουλου, με τη ΔΕΗ να προχωρά στην άρση της εκπροσώπησης της βιομηχανία στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, δηλαδή στη διακοπή ηλεκτροδότησης.

Το τέλος της λειτουργίας της Χαλυβουργικής είχε, εξάλλου, προαναγγείλει μέσω της συνέντευξής του στην «Καθημερινή» της Κυριακής

...
Read more...

ΔΕΠΑ: Κατασκευάζει πλοίο τροφοδοσίας LNG με συγχρηματοδότηση ΕΕ

Η ΔΕΠΑ για μία ακόμα φορά πρωτοπορεί, με την ανάπτυξη της αναγκαίας εφοδιαστικής αλυσίδας για την τροφοδοσία LNG για ναυτιλιακή χρήση στον Πειραιά και σε άλλα ελληνικά λιμάνια.

Προς τον σκοπό αυτό υπογράφηκε προ ολίγων ημερών η σύμβαση επιχορήγησης μεταξύ της ΔΕΠΑ και της ΙΝΕΑ (Φορέα Διαχείρισης Χρηματοδοτούμενων Έργων της Ε.Ε.) για το πρόγραμμα Blu

...
Read more...

Επίλεκτος: Καμπανάκι κινδύνου στην κλωστοϋφαντουργική δραστηριότητα

«Βιώνουμε μια κρίσιμη περίοδο, μέσα στην οποία θα ληφθούν αποφάσεις για το μέλλον της κλωστοϋφαντουργικής μας δραστηριότητας» δήλωσε χθες στο περιθώριο της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρείας Ευριπίδης Δοντάς, συμπληρώνοντας:

«Εδώ και μήνες, όχι μόνο στον κλάδο μας, αλλά και γενικότερα

...
Read more...

Intertech: Πώς ο Δ. Κοντομηνάς «έστησε» τους μετόχους

Έκπληξη προκάλεσε η χθεσινή απουσία του βασικότερου μετόχου της Intertech Δημήτρη Κοντομηνά από την κρίσιμη γενική συνέλευση, η οποία θα ψήφιζε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης κατά ποσό έως και 1,404 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, το διοικητικό συμβούλιο της εισηγμένης είχε προτείνει αφενός το reverse split της μετοχής (μείωση του αριθμού

...
Read more...

ΕΛΠΕ: Κλειδώνουν τα επενδυτικά σχήματα Glencore και Vitol

Μέχρι τα Χριστούγεννα αναμένεται οι δύο διεκδικητές του 50,1% των Ελληνικών Πετρελαίων, η ελβετική Glencore και η ολλανδική Vitol, να έχουν καταλήξει στη σύσταση των κοινοπρακτικών τους σχημάτων για τη φάση των δεσμευτικών προσφορών.

Αυτό αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις της διαγωνιστικής διαδικασίας, την οποία τρέχει το ΤΑΙΠΕΔ. Ο

...
Read more...

Το deal Eurobank-Grivalia πάγωσε την πώληση 630 ακινήτων

Στην αναθεώρηση της στρατηγικής του ως προς την καλύτερη αξιοποίηση των ακινήτων που έχουν περιέλθει στο χαρτοφυλάκιο της τράπεζας ως ανακτημένες εξασφαλίσεις μη εξυπηρετούμενων δανείων προχωρά ο όμιλος της Eurobank, μετά τη συμφωνία κοινής πορείας με την εξειδικευμένη εταιρεία διαχείρισης ακινήτων Grivalia.

Ασφαλείς πληροφορίες του Euro2day.gr αναφ

...
Read more...
Subscribe to this RSS feed