Menu

Ανάπτυξη 1,8-2% φέτος βλέπει η Eurobank

Η Διεύθυνση Οικονομικής Ανάλυσης και Έρευνας Διεθνών Κεφαλαιαγορών της Eurobank εξέδωσε σήμερα το δεύτερο τεύχος της Επιθεώρησης Οικονομία & Αγορές για το 2018. Η έκδοση φιλοξενεί έκθεση με τίτλο: «Η Ελληνική Οικονομία: Ενδιάμεση Έκθεση για το 2018».

Συγγραφείς της μελέτης είναι οι: Δρ. Τάσος Αναστασάτος - Group Chief Economist της Eurobank, Δρ

...
Read more...

Eurobank: Στηρίζει δράσεις στήριξης των πυρόπληκτων με 1 εκατ. ευρώ

Το Δ.Σ. της Τράπεζας Eurobank ενέκρινε τη διάθεση ποσού ύψους ενός εκ. ευρώ για συγκεκριμένες δράσεις αποκατάστασης βασικών υποδομών στις πληγείσες από τις καταστροφικές πυρκαγιές περιοχές, συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια για τη στήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των πιο ανήμπορων θυμάτων, των μικρών παιδιών.

Στο πλαίσιο αυ

...
Read more...

Eurobank: Παράταση ενός μήνα για το «πακέτο» 630 ακινήτων

Για ένα μήνα παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των μη δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους αγοραστές για το πακέτο των 630 ακινήτων που πωλεί η Eurobank και το οποίο φέρει την επωνυμία "Pixel".

Με δεδομένη την παράταση εκ των πραγμάτων μεταφέρεται και η ημερομηνία κατάθεσης των δεσμευτικών προσφορών προς τα τέλη Αυγούστου. Σύμφωνα με τις πληροφ

...
Read more...

Kαραβίας: Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας βασικός πυλώνας των εργασιών μας

Περιοδεία στους νομούς Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Ηλείας πραγματοποίησε η Διοίκηση της Eurobank με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Φωκίωνα Καραβία (φωτο).

Στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας (12 και 13 Ιουλίου 2018), ο κ. Φ. Καραβίας, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Θεόδωρος Καλαντώνης, οι Γενικοί Διευθυντές, κ.κ. Ι

...
Read more...

Καραμούζης: Εκανα στο ακέραιο το καθήκον μου στη Eurobank

Την αποχώρησή του από την προεδρία της Eurobank ανακοίνωσε πριν από λίγο από το βήμα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της τράπεζας ο Νικόλαος Καραμούζης.

Υπενθυμίζεται ότι η αποχώρησή του είχε ανακοινωθεί από Διοικητικό Συμβούλιο της τράπεζας προ ολίγων εβδομάδων και θα πραγματοποιηθεί το Μάρτιο του 2019.

«Αποφάσισα να αποχωρήσω όπως ανακοί

...
Read more...

Eurobank: «Κλειδί» για την οικονομία η αύξηση της παραγωγικότητας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), το πραγματικό προϊόν ανά ώρα εργασίας στην Ελλάδα κατέγραψε ετήσια αύξηση 0,9% το 1ο τρίμηνο 2018 από πτώση -1,2% το προηγούμενο τρίμηνο. Το αντίστοιχο μέγεθος σε όρους πραγματικού προϊόντος ανά απασχολούμενο ήταν 0,7% από -0,8% το 4ο τρίμηνο 2017.

Οπως επισημαίνει η Eurobank σ

...
Read more...

Eurobank: Τροποποίηση στους όρους παροχής υπηρεσιών πληρωμών λόγω

Η Τράπεζα Eurobank Ergasias Α.Ε ενημερώνει τους πελάτες της ότι, από τις 15/5/2018, ισχύει ο ν. 4537/2018, με τον οποίο ενσωματώθηκε στην ελληνική έννομη τάξη η  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2015/2366/ΕΕ, σχετικά με την παροχή υπηρεσιών πληρωμών (PSD II). Με την Οδηγία, η οποία αντικατέστησε την προηγούμενη 2007/64/ΕΚ, ενισχύεται η ασφάλεια και η ταχύτητα των

...
Read more...

Eurobank: Στρατηγική προτεραιότητα το bancassurance

Στην έμφαση που θα δώσει η Eurobank στην ανάπτυξη των εργασιών bancassurance αναφέρθηκε σε χθεσινή συνέντευξη τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Φωκίων Καραβίας (φωτο).

«Δεν είναι μόνο το ζήτημα των εσόδων που προέρχονται από αυτές τις εργασίες, αλλά κυρίως το ότι θέλουμε να προσφέρουμε πλήρη γκάμα χρήσιμων υπηρεσιών προς τους πελάτες μας. Θέλ

...
Read more...
Subscribe to this RSS feed